Missie & Visie

Wees je Authentieke Zelf.

Rond mijn 30ste kreeg ik de vraag naar mijzelf “wie ben ik?” “waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?” en “Waarom kan ik keuzes maken op de manier dat ik dat doe?” Ik volgde veel opleidingen, workshops, seminars, lezingen enz.

Mijn echte missie is ontstaan in 2010/2011 toen ik voelde dat ik eigenlijk iedereen gunde wat ik zelf had doorlopen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling, maar dan zonder dat je zelf deze weg hoeft te vinden. Dat wat ik had mogen inzien en leren wilde ik graag verder vertellen. Ik startte mijn praktijk in die tijd naast mijn onderneming als Hair&Make-up Artist, maar vertelde eigenlijk iedereen die ook maar iets wilde horen zonder dat ik er iets voor terug vroeg. De spirituele wetten niet in acht genomen.

November 2013 kwam doTERRA op mijn pad. Liefde op het eerste gezicht!!!  Binnen een week mijn eerste oliën in huis en deze overtroffen al mijn verwachtingen! Wat ik toen nog niet wist was dat dit product onvermijdelijk een verdere persoonlijke groei in gang zou zetten. Dit is wat ik keer op keer bij mezelf bemerk, maar ook wat ik zie bij de mensen die het product gaan gebruiken. Ongeacht wie, je ontkomt er niet aan. Daar word ik zo blij van!!

Alles wat ik heb mogen opdoen aan ervaringen en kennis kan ik gebruiken in het meelopen met de mensen die op mijn pad komen. Of het nu bij hun persoonlijke uitdagingen is, het nastreven van hun dromen, het creëren van onafhankelijkheid op persoonlijk of financieel advies, door doTERRA te gebruiken en inzetten ondersteun ik bij het nastreven van Jouw Authentieke ZELF.