Sportvasten

Sportvasten. Klinkt heftig hè?

Eigenlijk valt dat reuze mee en ik zal je uitleggen waarom!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Sportvasten géén crashdieet. De Sportvastenkuur is een trainingsprincipe en een reset van je stofwisseling en hormoonhuishouding. Deze korte kuur van maar tien dagen herinnert het lichaam eraan hoe de stofwisseling van oorsprong hoort te werken. Die hoort namelijk vooral vet te verbranden, maar doordat er tegenwoordig een grote hoeveelheid toegevoegde suikers en andere hormoonverstoorders in ons voedsel verwerkt zitten, is ons lichaam gewend om vooral de suikers te verbranden.

De Sportvastenkuur begint met 3 dagen afbouwen van je eigen voedingspatroon. Deze bevat vaak toegevoegde en verborgen suikers waar we het bestaan niet van weten. De voeding tijdens de kuur staat voor alle 10 de dagen helemaal uitgeschreven in het protocol wat je bij de kuur krijgt.

Hierna is er een periode van maximaal drie dagen waarin jouw lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding gaat maken. Dit is thuis makkelijk zelf te controleren. Zodra je lichaam de switch heeft gemaakt, mag je je voeding in de laatste 4 dagen weer langzaam op gaan bouwen. Hierdoor krijg je inzicht in de leefstijl die je in de switch gaat houden.

Tijdens de kuur sport  je dagelijks 30 minuten op gemiddeld intensief niveau. Omdat je tijdens deze kuur hoogwaardige voedingssupplementen gebruikt, komt je lichaam niks tekort en zal je weinig tot geen hongergevoel ervaren.  Kortom, 10 dagen die in het teken staan van jouwzelf, voeding, sport en inzichten. Dit alles onder intensieve begeleiding. De basis voor een nieuwe start!

Na deze kuur ervaar je meer levenslust, zal je je veel energieker voelen, sta je ’s morgens gelijk fit op en zal gewicht verliezen een heel stuk makkelijker en sneller gaan!

Vraag ook naar de Krachtkuur en het Krachtvasten!

Lees voor meer informatie http://www.skandha.nl/uncategorized/sportvasten-folder/

Ga de uitdaging aan en Make the Switch!!

Sportvasten incl. 4 uur begeleiding is een investering in jezelf van 300,- euro.

Sportvasten in groepsverband vanaf 250, – euro.