doTERRA

doTERRA, Essentiële olie van therapeutische waarde.

Wat is Essentiële Olie?

Essentiële oliën zijn de natuurlijke aromatische bestanddelen van een plant, boom, vrucht of bloem. Ze beschermen de plant tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Met deze oliën kunnen wij het zelfgenezend vermogen van ons lichaam ondersteunen, pijn verminderen en ze hebben een positieve invloed op ons mentale welzijn. In mijn praktijk zet ik dan ook regelmatig deze oliën in ter ondersteuning.

Wil je hier meer over leren, meld je dan aan voor een GRATIS deelname aan een van mijn informatie bijeenkomsten die ik regelmatig verzorg. Wij delen hier onze kennis en laten je ervaren wat een Essentiële olie voor jouw gezondheid kan betekenen. Ook vertellen wij over de missie en visie van doTERRA, de reden waarom je zou kiezen voor dit product. Door te investeren in jouw gezondheid, investeer je ook in de wereld.

Heb je hiervoor interesse vul dan het contactformulier in zodat ik jou de juiste data kan laten weten.

Oliën aanschaffen via mijn webshop kan, maar ga dan naar http://mydoterra.com/skandhaessentieleolien. Wil je liever 25 % korting door je te registreren, neem contact met mij op!